Voetreflex

Voetreflex

Wat is voetreflextherapie?

Met voetreflex kun je, door de zones van organen, spieren en gewrichten op of onder de voet te voelen, kijken of de energie doorstroming naar de deze organen, spieren en gewrichten geblokkeerd is waardoor ze niet meer voldoende kunnen functioneren. Door het geven van een lichte massage en druk op de reflexzones kun je eventuele blokkades opheffen. We kunnen daarmee een functie verbetering krijgen van het orgaan, het gewricht of de spier. We kunnen echter geen ziektes genezen.
Ook een slaapprobleem of chronisch hoofdpijn kan verbeterd worden door voetreflextherapie.
Voor mijn opleiding HBO voetreflextherapie wil ik graag het geleerde in praktijk brengen en blijven oefenen tot mijn diplomering.
Heeft u een spierklacht, gewrichtsklacht of een orgaan klacht, een burn-out of ervaart u stress en bent u benieuwd of ik u kan helpen. Stuur gerust een pb. Of maak een afspraak via fb of de website.
Tot diplomering kunt u een behandeling boeken voor €15.
Ik zie u graag in mijn praktijk.